Raz Spa Body Gold

En Body Oil skal føles silkeblød. Body Gold en fin kropsolie rig på silkeaminosyrer. Body Gold må du simpelthen prøve. Den erganske enkeltforbilledlig til dit ansigt, din krop og dit hår.Den absorberes omgående, og den virker ikke på nogen måde fedtende. I stedet lægger Body Gold et bevarende lag på din hud, der holder, plejer og spredes på huden med en udjævnende effekt. Har du fået nok af hudpleje fyldt med alskens kemikalier, der skader dig, er dette her ’et must’.Silkeaminosyrer er en troværdig proteinkilde!Body Gold indeholder et solidt vandbaseret additivi form af Likvid natursilke. Vidste du at der for at frembringe bare 1 kilo natursilke, skal hele 3000 silkeorme til, der fortærer 104 kilo morbærblade.

Lad os først se på Silken. Natursilken udgør et mere udstrakt anvendelsesområde, end du måskestrakstror. Natursilkensevne til at opsugeføles behageligt i varmt vejr, især når man er aktiv udendørs. På den anden side medvirker Natursilken til at bevare varm luft tæt på din hud, når det er koldt. Det er derfor, den også ofte har fundet anvendelsei forbindelse med beklædning og boligtekstiler. En særlig proces er nødvendig for, at mankan bortfjerne den ydre sericinoverflade, hvilket gør natursilken egnet som sutur, der ikke opsuger. Processenindebærer, at det for nyligt blev muligt at fremstille specialiseret silkeundertøj for patienter med udslæt på huden.Dette skyldes, atnatursilken påviseligt har kunnetlindre hudlidelser.

Så ja – Natursilke ergavnlig i forbindelse med hår- og hud produkter. Men det er ikke det hele.Den ikke-animalske proteinkilde til både hud og hår yder enbeskyttelse, fordisilkeproteinet gemmer på sytten forskellige aminosyrer. body-goldBlandt disse er det især otte aminosyrer, der er gavnlige. Du finder her Body Gold indhold af aminosyrer fremmerhelbredelsen af celleskader, irritationer og sår på huden. Den understøtter hudens naturlige anlægmht.afslappelse af muskler,og denvirker dæmpende på hudens receptorer. Aminosyrer anvendes i et bredt sortimentaf kosmetik og produkter til hudpleje.

Frankincense, olibavi eller virak er andre ingredienser, der findes i Body Gold. Disse ingredienser er gode til behandling af sår, arvæv, skønhedspletter, strækmærker,ligesom defungerergenoplivende på aldrende hud. Indholdet af Stjerne-anis i Body Goldstammer fra det Nordøstlige Kina.Detindeholder et østrogenlignende plantehormon, der er virksomt mod væske-ophobninger. Hertil kommer indholdet af vitaminer som A, D, E og K, som agererfremmende på udvikling af nye hudceller, og modvirker tendenser til betændelsestilstande. Indholdet af Olivenolie i Body Goldsikrer optagelsen af vitaminer fra andre ingredienser. E-vitamin tilhører gruppen af kraftfulde antioxidanter, og olien bevarer din hud forynget og spændstig.