Seriøs bilforhandler sælger brugte biler

Det er en stor beslutning at købe en bil. Men det kan virke som en endnu større beslutning at købe en brugt bil. Det kan for nogle virke som om, at der er endnu mere, der kan gå galt i forhold til brugte biler. Og hvad nu, hvis der er noget forhandlere prøver at skjule i forhold til bilen? Det er nemt at blive bange for at købe katten i sækken.

Det behøver du dog på ingen måde at være, når du køber brugte biler hos Bjarne Pape. Han og hans bilhus har siden biler1997 solgt nye og brugte biler til Kastrup og København. Klik her for at se deres store udvalg af brugte biler.

Bjarne Pape har gennem alle årene været en seriøs forhandler af brugte biler. I dag er hans firma den største forhandler af Honda og Hyundai biler i Danmark. Hvis det er en brugt model af de to biltyper, som du leder efter, er du derfor kommet til det rette sted. Her kan du få kyndig rådgivning af erfarne medarbejdere om alle detaljer i forhold til bilen. Hvis du er i tvivl om, hvilken bil du skal vælge, kan de vejlede dig i forhold til det.

Brugte biler af nyere dato

Selvom det er brugte biler, de forhandler hos Bjarne Pape, er det alle biler af en god kvalitet og af nyere dato. Alle bilerne er blevet klargjorte, så du stadig har følelsen af ny bil, når du sætter dig ind i dem. Det er derfor på ingen måde et gammelt lig, du kommer til at køre af sted i. Det må du finde et andet sted, hvis det er det, du søger.

De brugte biler har typisk et til tre år på bagen. Det er dermed nogle meget nye biler. Det gør også, at du får nogle biler, der ikke har kørt så mange kilometer endnu. Og at det er biler, der ikke bruger så meget brændstof, fordi de er lavet efter de nyeste standarder i branchen. Det er derfor nogle meget solide og gode biler, der er tale om, selvom det er brugte biler.

Bjarne Pape og hans bilhus sælger cirka 50 % brugte biler og 50 % nye biler. De har derfor står kompetence på begge områder. Hvis du er i tvivl, om du skal have en ny eller en brugt bil, kan du derfor tage derud og se på nogle forskellige. Det kan give dig et godt overblik over, hvad du leder efter.

Se udvalget af brugte biler på nettet

Hvis du vil have et overblik over, hvilke brugte biler du kan finde hos Bjarne Pape, er det en god ide at se på hans hjemmeside først. Der kan du nemlig se billeder og fakta om alle de brugte biler, som han har til salg netop nu. Det er en lang række billeder både af bilen udefra og indeni. Her kan du virkelig få en fornemmelse for, hvilken stand bilen er i, og om det er en bil, du har lyst til at købe.

Du kan også se alle de relevante oplysninger om bilen. Det er, hvor mange kilometer den har kørt, hvor langt den kan køre på literen, og hvad afgiften på den er. Det kan give dig de bedste betingelser for at finde ud af, om det er en bil, som du har råd til.

Det kan være en god ide, at du finder nogle biler på nettet, som du mener, vil være noget for dig. Så kan du tage ud og se på dem i virkeligheden hos Bjarne Pape. Det giver dig selvfølgelig det bedste indtryk af bilerne at se dem i virkeligheden. Men det kan være god research at se på nettet først.