Guide: find den nye seje serie fra Playmobil Ghostbusters

Playmobil er en meget populær legetøjsserie, der siden 1970’erne er blevet fremstillet af den tyske producent Brandstätter Group. Playmobil er enormt populært verden over og har gennem mange år kæmpet med Lego om kunderne. Forskellen på Playmobil og Lego er, at Playmobil-figurerne er større og at Playmobil ikke er ligeså fleksibelt i forhold til sammensætning og kombination, som Lego er. Dog er Playmobils mange figurer og fantastiske universer yderst populære på grund af deres høje kvalitet og spændende figurer i mange forskellige versioner og variationer. Playmobil har skabt universer præget af pirater, riddere, historiske væsner, agenter, landmænd, prinser og prinsesser, westerns, erhvervsarbejdere og meget andet. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, når dit barn skal lege med Playmobil.

Én af Playmobils senest udviklede universer er deres Ghostbusters-univers, der er inspireret af den gode gamle komedie filmklassiker fra 1984. Playmbils Ghostbusters-serie omfatter altså både figurerne Dana, Ray Stantz, Zeddermore, Spengler og Venkman, der alle er beredte på, at rykke ud i deres Ecto-1 Ghostbusters bil. Spøgelsesjægerne er blot nogle af de figurer, der følger med i Playmobils fantastiske Ghostbusters-univers. Læs videre her, og se hvad serien indeholder, samt hvor du kan få fingrene i det fantastiske univers.

Spøgelsesjægere, Slimer, Stay Puft Marshmallow Man og meget mere

Udover de fem spøgelsesjægere omfatter Playmobils Ghostbusters-univers også en lang række andre figurer og elementer. Overordnet set indeholder Ghostbusters-universet seks forskellige legesæt i forskellige størrelser. Hertil kommer en masse tilbehør, der kan tilkøbes ved siden af. Køb for eksempel brandstationen, hvor spøgelsesjægerne holder til, eller en Ecto-1 Ghostbusters bil, så de er klar til at rykke ud, når uheldet er ude. Hertil kan du tilkøbe det madglade spøgelse Slimer, der mæsker sig i byens hotdogvogne, eller den frygtindgydende Stay Puft Marshmallow Man, der fremstår som et ubehageligt spøgelse. Men frygt ej, spøgelsesjægerne er altid beredte og klar til at gribe deres protonpacks, når Stay Puft Marshmallow Man eller Slimer kommer. I Playmobils Ghostbusters-univers, er det nemlig kun dit barns fantasi der sætter grænser for, hvad spøgelsesjægerne kan udrette. For Playmobil sætter fantasien og kreativiteten i gang og legesættene er grundlag for mange timers leg og underholdning for børn.

Playmobil har i denne Ghostbusters-serie gjort rigtig meget ud af, at detaljerne fra biograf-hittet er bevaret og netop derfor vil du som forælder også kunne genkende mange af de fede detaljer fra filmen. Så hvis du ønsker lidt nostalgi ind i hjemmet, samtidig med at dine børn får noget virkelig sejt legetøj, der kan skabe masser af leg, så er Playmobil Ghostbusters det helt rette valg. Den nye seje Playmobil-serie fås i de fleste legetøjsforretninger landet rundt – og naturligvis også online. (Kilde: https://www.playmobilbutikken.dk/shop/playmobil-ghostbusters-122c1.html)