Få en bedre forståelse for Flexleasing

Flexleasing er en forholdsvis ny ordning på markedet. Her slipper man for at indbetale 180 % i registreringsafgift på en gang, og i stedet for få en rateopdelt betaling af registreringsafgiften. En ordning der kører i den periode, man leaser bilen. Registreringsafgiften udregnes blandt andet på baggrund af bilens alder, og man opnår den laveste registreringsafgift med biler der er mere end 3 år gammel. Internettet er det bedste sted at søge svar, hvis man ønsker mere detaljerede beskrivelser af biler, hvor man blandt andet kan finde alderen og lignende informationer på bilerne.

Den primære fordel ved Flexleasing kommer af den kapital, som man undgår at binde ved leasingens startperiode. Det kan ofte være en stor byrde for nogle, som ønsker at lease hvilken som helst bil. Udover dette kommer der også en anden fordel, som udfolder sig igennem den mindre kapitalbinding. Værditabet reduceres nemlig væsentligt mere, når det procentvise værditab beregnes ud fra et mindre beløb. Det er nemt at spotte ens muligheder, når man undersøger Flexleasing på internettet. Her kan du finde diverse udbydere, som tilbyder et hav af alternativer. En hurtig og nem måde, at få fingrene i drømmebilen.

Spar penge med Flexleasing

Det er ikke uhørt, at man kan spare op imod 30-50% sammenlignet med den traditionelle leasingaftale. Den generelle regel lyder på, at jo dyrere bilen er jo mere sparer man. Skal man gå efter tommelfingerreglen, opnår man størst økonomisk fordel på biler, hvor brugtprisen overstiger kr. 200.000,-. Der kan også sagtens opnås økonomiske fordele på biler, hvis pris falder under de kr. 200.000,-.

Er man ny til flexleasing eller leasing generelt, kan det være svært at finde frem til det rigtige sted. I København,Sjælland området er der mange om buddet, da København, Sjælland også er et travlt område.  Så du har rig mulighed for at tage kontakt til en udbyder, hvor du kan få en professionel gennemgang af tingene, og sørge for at alt kører efter bogen. Du kan nemt danne dig et overblik over, hvad du har at gøre med, når det kommer til priser, procentsatser, ordninger og så videre.