En Fant har fokus på behagelige børnesko

Anvendelige farver, mange forskellige slags, behagelige og praktiske. Det må næsten siges at være definitionen på det danske mærke En Fants børnesko. Leder du efter sko til dit barn, der er rare at have på, så burde du kaste dit blik på En Fants børnesko. Ikke nok med at de er behagelige for dit barn at have på, så har de også et moderne look i rolige og anvendelige farver. De producerer alt fra futter til sandaler, men fælles for alle deres sko er, at de er produceret i meget høj kvalitet.

Futterne, som også går under navnet hjemmesko, fra Enfant er lavet i lammeskind, så dit barns fusser ikke fryser. De fås i mange forskellige farver, for eksempel lyserød, creme, grå og brun, så de henvender sig til både piger og drenge. De er utroligt bløde, så dit barn vil elske at have dem på.

En Fant producerer børnesko til alle sæsoner. De har nemlig udviklet en sandal til børn, som er meget behagelig at have på. Den er lavet i læder med en pude i sålen, så dit barn kan have sandalerne på i mange timer, uden at de bliver ubehagelige at have på i længden. Derudover er de også lavet i velcro, hvilket er praktisk, for så kan dit barn selv lære at tage dem på, og på samme måde sparer du en smule tid.

baby-stuff-17

En Fant producerer også børnetøj

Men det stopper ikke her. For det danske mærke En Fant producerer også andet end børnesko. Nemlig børnetøj. Så du kan faktisk få et helt sæt til dit barn i mærket En Fant. Når de producerer børnesko har de fokus på kvalitet, men det har de også i deres børnetøj, som laves både til piger og drenge. Herudover prioriterer de også, at tøjet skal være anvendeligt og nydeligt på én og samme tid. Tag for eksempel nederdelen, der hedder En Fant – Bright Bria Skirt. Det er en grå, yndig nederdel, som din datter kan bruge til fødselsdage og andre arrangementer. Men samtidig er den praktisk med elastik i taljen, så din datter kan bevæge sig fuldstændig frit. Herudover er underforet lavet i 100 % bomuld, så den er meget komfortabel at have på.

Så leder du efter nye sko eller nyt tøj til dine børn, som er i høj kvalitet og på samme tid anvendeligt, så er En Fant noget for dig.