Billig webshop til alle

Køb billig webshop i høj kvalitet

I nogle år havde vi gået med drømmen om at starte egen onlineshop, men det blev mest ved snakken. Sidste efterår gik vi dog alligevel i gang med en omfattende research af markedet.

Vi havde et par krav, som naturligvis skulle opfyldes. Webshoppen skulle være nem at opdatere, da vi løbende får nye varer i vores lille fysiske butik. Den skulle være klar til alle platforme også mobil, og så skulle det være en billig webshop. En webshop kaldes også en netbutik – men det er det samme – bare for at slå det fast en gang for alle.

En funktionel webshop

Vi var i løbende dialog med forskellige udbydere, men det var først, da vi fandt frem til Alfa Agency, der rigtig kom skred i tingene.

De fortalte om, at en selv en billig webshop skulle søgemaskineoptimeres, den skulle have mersalgsmuligheder og være skarp til at konvertere. Vi vidste ikke helt, hvad de ting betød i starten, men folkene fra Alfa Agency var rigtig gode til at forklare de enkelte dele.

Målet var i sidste ende at få flest mulige salg på siden, og at give kunderne en god oplevelse i vores webshop – så de vender tilbage.

Billig webshopEn billig webshop til den lille butik

Vores kunder køber i butikken, fordi vi er en lille spiller, der har opbygget en høj grad af troværdighed.

Vi opfylder kundernes behov, og derfor skal en billig webshop samtidig udstråle høj kvalitet og vise, at vi er reelle, samt at der er rigtige mennesker bagved.

Det har vi fået med vores nye side fra Alfa Agency og til den rigtige pris.

Effektiv webshop med integration

Vores hjemmeside og webshop er i høj grad klar til marketing. Vi har en side, som vi let kan opdatere, og der er integration med Facebook, så vi har ”direkte” kontakt og reaktion fra eksisterende og potentielle kunder.

Google og Facebook samt Instagram er knyttet til vores gode, men billige webshop, og vi kan allerede se det på salget. Kurven går op og op.

Det bedste er dog, at vi nu kan se en langt bedre fastholdelse af kunder, end vi tidligere har set. Måske fordi vi også har lavet en kundeklub, der med forskellige rabatter og loyalitetsprogrammer indbyder kunderne til at komme tilbage.

Billig webshop men nem at betjene

Vi har fra kolleger hørt om billige webshops, der næsten krævede en højere uddannelse at betjene. Vi fik en billig webshop fra Alfa Agency, der var utrolig nem at betjene. Det skal understreges, at ingen af os tidligere har arbejdet med webshops.

Men betjeningen er nærmest intuitiv – forstået på den måde – at de enkelte funktioner giver sig selv. De er logiske og meget nemme at forstå. Vi har en vare, vi sætter den til salg i webshoppen, kunden betaler – og pengene ryger ind på vores konto.

Så let kan det gøres, og vi har aldrig fortrudt, at vi valgte en billig webshop frem for en dyr, der i bund og grund kun kan det samme.