Slibesten er god i mange situationer

Der er mange situationer, hvor du kan have brug for en slibesten. Det kan være i køkkenet. Det kan også være på spejderlejren, fritidshjemmet eller et andet sted, hvor I er meget ude og bruger dolke og lignende til at snitte i træ med.

22617925042_3158191e17_bHos webshoppen tamahee.dk finder I et godt udvalg af slibesten. De er nemme og praktiske at have med overalt. Du kan derfor hurtigt tage den frem og slibe din kniv. Det er for eksempel praktisk, hvis du går på jagt eller godt kan lide at fiske. Så er det vigtigt, at du hurtigt kan slibe din kniv. Når du skal partere et dyr, du lige har skudt, eller skære en fisk op, som du lige har fanget, er det vigtigt, at du har en god kniv til at gøre det med.

Glem ikke slibesten på overlevelsesturen

Hvis du skal på overlevelsestur, er det vigtigt, at du husker din slibesten. Det er lige meget, hvor længe turen varer. Du ved aldrig, hvornår du får brug for den. Når du skal af sted, er det selvfølgelig en god ide, at du sliber din kniv inden. Men du ved aldrig, hvilke situationer der venter dig. Måske kommer du til at bruge din kniv meget. Det ville være ærgerligt, hvis den blev sløv. Så ville alt dit arbejde gå meget langsommere.

Hvis du skal på spejdertur, er det derfor også en god ide at have en ordentlig slibesten. Det vil hjælpe dig, så du altid kan skære grene af til at lave et bål eller være med til at bygge et shelter. På den måde er du altid klar.

Det er derfor en rigtig god ting altid at have lige ved hånden. Ideelt set bør du have den i nærheden af din kniv, så du hele tiden kan slibe den, hvis det bliver nødvendigt.