Razor skateboard og løbehjul

Bliv den hurtigste på vejen med en af de fede Razor løbehjul! Gennem tiden er der næppe noget der har været bedre til at samle vejens børn eller gruppen af venner end en rulletur. Det er både en sund og sjov social aktivitet, som med sikkerhed spreder glade smil hos husets yngre. Razor er af mange årsager et godt valg, når der skal hjul under fødderne. De forskellige bræt er bygget til sjov og eventyr for store og små, derfor kommer de også i et bredt udvalg af forskellige størrelsesvarianter.

 

Razors skatebræt og løbehjul egner sig godt til at køre på fladt terræn men er også anvendeligt til tricks på en rampe. Det innovative design lægger op til sjov og fysisk udfoldelse og den praktiske, stærke konstruktion af alle Razors produkter sørger for, at det samtidigt er en sikker oplevelse. Alle produkterne kommer i mange forskellige farvevariationer, så der er noget for enhver alder, køn og smag når det næste køretøj til nye eventyr skal vælges. Razors produkter kommer både som elektriske modeller og de traditionelle løbehjul, hvor du bruger fødderne til at skabe fremgang på brættet. Du kan ligeledes få modeller dedikerede til at lave tricks, så hvis du har ambitioner om at blive rampens bedste trickster, så er Razor med garanti noget for dig.

 

Meget mere end et løbehjul

Det fede ved Razor er, t det er meget mere end bare et transportmiddel der bringer dig hurtigst frem til den anden ende af skolegården, ned af bakken eller hen til naboen. Razor er nemlig kendetegnet ved deres mange fede features, som gør oplevelsen en del federe og drejer hoveder når du kommer kørende. De fede Hovertrax har lysende forlygter på, så du altid kan blive set når du kommer susende på det håndfri bræt. Nogle løbehjulsmodeller har et decideret diskogulv på brættet hvor alle regnbuens farver lyser op i en lydløs melodi når du kører på det.

 

Foruden færdigbyggede skates, hoverboards og løbehjul forhandler Razor også beskyttelse til knæ og albuer og fede hjelme som du kender dem fra skateramperne. Det kan altså sagtens være både moderigtigt og sikkert på samme tid at skate. Hjelmene kommer i flere forskellige farver og med fede designs på siderne, som gør din hjelm letgenkendelig.

 

Razor har været på markedet i 20 år udenlands. I USA, hvor Razors produkter stammer fra, har produkterne de sidste 15 år høstet priser og anderkendelse på stribe, men nu er turen til sjov endelig kommet til Danmark. Se det store udvalg af Razor skate og løbehjul her. Der er garanteret sjov for børn og unge i alle aldre.