Online galleriet Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk: Salg af malerier og alarmer har sikret iværksætter-par en ny levevej

Ved at sælge kunst og alarmsystemer på nettet via to webshops har et ungt iværksætter-par fra Sønderborg i det sydlige Jylland skaffet dem selv et ny levevej.

 

I det sydlige Jylland, nærmere bestemt Sønderborg, sidder der i dag to ganske tilfredse iværksættere. Parret, Malthe og Julie, kan se tilbage på år 2016 som et helt igennem fantastisk år. I dette år grundlagde de to virksomheder – Alarmfirmaet Sydalarm.dk og galleriet Mynewart.dk. Igennem disse to firmaer er der i løbet af år 2016 blevet solgt stribevis af malerier og tyverialarmer til danske boliger og virksomheder. Faktisk er salget fra de to virksomheder gået så godt, at parret i dag er i stand til at leve udelukkende af indtægterne fra Mynewart.dk og Sydalarm.dk

 

Iværksætterne har altid brændt for iværksætteri, men har blot aldrig haft den helt rigtige idé. Denne fik de i starten af 2016 – ja, faktisk fik de to gode idéer, som blev begyndelsen på deres eventyr med deres online galleri og deres alarmfirma.

maleri-abstrakt-malerier

Malerier sælges via galleri Mynewart.dk

 

Galleriet Mynewart.dk står for salg malerier til hjemmet og til virksomheder. Billige malerier vel og mærke. Galleriet adskiller sig nemlig fra de mange traditionelle danske gallerier ved at sælge deres kunst til priser, der ligger langt fra det niveau danskerne normalt er vant til. Galleriets priser sammenholdt med deres store og mangfoldige udvalg af malerier har gjort dem ganske populære hos de danske kunder, der lystigt køber ind af galleriets kunst.

 

Galleriet har fokus på kunden, og forsøger hele tiden at være opdateret med tidens trends og derved kundernes efterspørgsel. Dette løses ved et tæt samarbejde med en lang række udenlandske kunstnere, der fylder galleriets lagerlokale op, således at de danske kunder kun skal vente i ganske få dage på at modtage deres nye værk.

 

 

Den abstrakte kunst hitter – hvad med plakater?

 

De danske kunder efterspørger især den abstrakte kunst. Et abstrakt maleri er nemlig dét, der i dag skaber personligheden i hjemmet. Dette skyldes, at vi i stigende grad bygger og indretter vores hjem meget stilrent og med et meget minimalistisk udtryk. Ikke os alle, men rigtig mange af os. I sådanne hjem kommer den abstrakte kunst i højsædet.

 

Galleriet oplever, at langt de fleste danske kunder ønsker abstrakt kunst i et væld af farver og former. Galleriets udbud af de såkaldte gruppe-malerier er ligeledes i høj kurs. Et gruppe-maleri er et maleri, der er delt udover flere lærreder. Dette giver et spændende og anderledes udtryk.

 

Udover malerier er galleri Mynewart.dk også i gang med at forberede introduceringen af plakater på siden. Plakater er ligesom malerier kunst, selvom det ikke på samme måde er et unikt stykke håndarbejde. Malerier har dog en plads i kunstverdenen, og de fleste af os kan med fordel mixe og matche malerier og plakater i hjemmet. Plakaterne forventes at blive solgt på en selvstændig side, der er på nuværende tidspunkt er under opbygning. Siden hedder Mode-plakater.dk. Derudover bliver plakaterne ligeledes solgt på galleriets egen side: Mynewart.dk.

 

Salg af alarmsystemer uden abonnement fra Sydalarm.dk

 

Udover galleriet har parret også en anden shop, der sælger ganske udmærket. Denne shop hedder Sydlarm.dk og som navnet indikerer, bliver der herfra solgt alarmprodukter, nærmere bestemt alarmsystemer uden abonnement samt videoovervågning. Sidstnævnte, videoovervågningen, har Sydalarm.dk et kæmpe udvalg af. Udvalget består af de mest populære og anvendelige overvågningsløsninger specielt udvalgt til det danske marked. Derved er Sydalarm.dk i stand til at kunne levere en løsning til både den lille husejer samt det store firma.

 

Det, der sælger bedst og er i højest kurs er dog firmaets alarmsystemer. Med en kvalitet fuldt ud på højde med de helt store sikringsfirmaer i Danmark, og en pris, der ligger langt under, er det ikke nogen tilfældighed, at Sydalarm.dk storsælger af deres tyverialarmer. Modsat de mange kendte sikringsfirmaer bliver Sydalarm.dk’s alarmløsninger solgt uden nogen form for abonnement. Derved sparer kunden årligt flere tusinde kroner for en service, som de fleste efterhånden er bekendt med, ikke har den store indvirkning.

 

Sydalarm.dk anbefaler også, at man sparer pengene ved en abonnementsløsning, og i stedet for en vægter, tilkobler sine venner, familie og naboer til sit alarmsystem. Denne løsning er – udover den er gratis – formentlig også den mest præventive. Tyven kender nemlig godt forskellen på de forskellige alarmsystemer, og ved derfor, at naboen, vennerne eller sågar ejeren kan være hjemme i løbet af ganske kort tid. Modsat en alarm med abonnement, hvor vægteren måske først er fremme en halv til en hel time senere, idet denne dækker et stort geografisk område.