Med min nye mobilholder har det aldrig været bedre at løbe

Jeg har hele mit liv været glad for at løbe, men det har aldrig været så dejligt at løbe, som det er for tiden fordi, at jeg har fundet en ny gadget.

En ny gadget er altid godt, men i dette tilfælde er det lidt mere end godt, ja faktisk er det fantastisk. For jeg har fundet en ny mobilholder til løb, som er så fantastisk, at jeg har fået mere lyst til at løbe, ja faktisk løber jeg hver dag. Jeg motionere meget og er så glad for min mobilholder til løb. For med denne nye mobilholder føler jeg næsten ikke, at jeg har en mobil. Mange andre mobilholdere har jeg haft og jeg har altid kunne mærke dem på en eller anden måde. Men med denne mobilholder er det helt anderledes da den er så let som ingenting og man kan næsten ikke mærke den.

Der er mange ting jeg kan lide ved min mobilholder og en af dem er, at self tracking er blevet meget nemmere. Når jeg er ude motionere nyder jeg, at jeg kan se hvor meget jeg har løbet, hvor lang tid, hvad min puls har været og hvad ruten har været. Alle disse ting er kun muligt hvis jeg har min mobil med og for, at jeg kan have min mobil med er det naturligvis nødvendigt at have en mobilholder til løb med. Det har jeg ikke haft før, men det har jeg langt om længe fået købt mig og jeg er yderst tilfreds.

hi-tech-toys-phone-electronics_defaultEn mobilholder til løb var det, der gjorde, at jeg tabte mig 10 kilo

Hele mit liv har jeg døjet lidt med vægten og jeg har altid følt, at jeg vejede ca. 10 kilo mere end jeg egentligt burde og nu behøver jeg ikke at bekymre mig mere om dette. For med mit nye mobilcover har jeg fået mere blod på tanden for at begynde at motionere end jeg tidligere har haft. Især på løbeturene kan jeg nyde, at jeg har en mobilholder, som jeg næsten ikke lægger mærke til, at jeg har på. Når jeg er ude og løbe er noget af det vigtigste for mig, at jeg har en motivation og denne motivation får jeg netop, når jeg er kommet hjem fra løbeturen og kan sætte mig ned med god samvittighed og tjekke op på hvad jeg har udrettet den dag og hvor langt jeg har løbet.

Men det er ikke kun når jeg er ude og løbe, at jeg nyder at have min mobil og mit mobilcover med. For der er mange former for motion, som jeg dyrker, hvor min mobil er god at have med. Jeg kan for eksempel også godt lide at cykle, hvilket jeg også er begyndt på de seneste måneder. Og uden musik i ørene kan jeg simpelthen ikke få nok fart i pedalerne. Men med min mobilholder får jeg fart i hjulene og kan forbrænde en masse kalorier, hvilket har resulteret i, at jeg har tabt mig.