Gulvafslibning omkring Amager og Kastrup

Da først festen begynder er der intet du kan gøre fordi, at folk de kommer ind med deres høje sko og du kan bare se til mens dit gulv får mere og mere brug for en gulvafslibning

En rigtig fest kræver altid en gulvafslibning

Din veninde kan slet ikke lade være med at grine af dig hver gang der kommer en ny person ind ad døren. For du står og kigger måbende på alle de personer der kommer ind og du bliver mere og mere lang i ansigtet. Du bliver mere og mere tilfreds med beslutningen om lige at ringe til nogen der kan udføre gulvafslibning, som har en hel hjemmeside, som du har kigget på og som var grunden til, at du netop ringede til dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hjemmesiden ser super fin ud og du er allerede blevet gode venner med en fyr derfra og I har noget der næsten ligner en date når han dagen efter kommer og skal få gang i noget gulvafslibning. Du har aldrig været til fest i Kastrup og du ved ærligt talt ikke hvordan tingene fungerer herude, men lige så stille som aftenen rykker frem går det op for dig, at du nok aldrig nogensinde i hele dit liv kommer til at holde endnu en fest, i hvert fald ikke i Kastrup og i hvert fald helt sikkert ikke med folk, som kommer fra Kastrup.

I Kastrup er det på mode med stiletter, som er guf for en gulvafslibning

Du observerer ret hurtigt en mode, som du ikke har været vant til at se hverken i provinsen eller de par gange du har været i byen eller bare ude og drikke i provinsen. Her har du set folk gå rundt i sneaks eller andre fine, flade sko. Men det du ser her er noget helt andet. For der er ikke en pige, som ikke har stilletter på. Faktisk så nåede manden fra firmaet med gulvafslibning lige at sige til dig, at du på forhånd burde sige til alle med stilletter, at de lige skulle tage dem af fordi, at en gulvafslibning i så fald ville blive så meget nemmere. Men det er meget tydeligt, at der ikke er nogen som helst der har den mindste respekt for denne hårdtarbejdende mands arbejde for ingen hører på det og pigerne vrikker alligevel rundt med deres stilletter og kunne ikke være mere ligeglade med hvad der kommer til at ske med gulvafslibning. Du tænker, at du i morgen når regningen skal betales har tænkt dig at lade dem stå til ansvar fordi, at det jo er dem der er skyld i dette og er skyld i, at der skal laves gulvafslibning.