Bådudstyr til alle lejligheder

Har du brug for sikkerhedsudstyr, rig og dækudstyr, elektrisk udstyr, motor og styring, rengøring og vedligehold eller diverse andre typer udstyr, så er det her du skal henvende dig.

 

Sikkerhedsudstyr

 

Af sikkerhedsudstyr kunne du vælge f.eks. redningsveste eller kranse, livliner, redningsflåde, nødblus eller andet. Sikkerhedsudstyr er meget vigtigt, da havet kan være lumsk og man skal helst være forberedt på det værste. Det er mest tilrådeligt hvis udstyret er ISO-godkendt, da det så opfylder de forskellige godkendelseskrav.

Fishing Port Harbour Boats Harbor Coast Europe

Rig og dækudstyr

 

Der er mange forskellige produkter der er uundværlige for en aktiv sejler så som blokke, tovværk, skødespil, rigtilbehør, rortilbehør osv.

 

Elektrisk udstyr

 

Der er også mange elektriske produkter der kan være uundværlige for en sejler. Så som skibslamper, dæklys, målere af forskellig slags, skibshorn, kabler, antenner osv.

 

Motor og syring

 

Og så må man heller ikke glemme motoren, hvad enten det drejer sig om gas eller gear-kabler, motorregulering, styrekabler, rat, bovpropellere, startere osv.

 

Rengøring og vedligehold

 

Sidst men ikke mindst er det også vigtigt at renholde sin båd og sørge for at sartere dele er dækket af og at båden i det hele taget er renholdt og forberedt på det hårde liv til søs.

 

klik her for at se mere.